Newborn fotoshoot

Het vastleggen van jouw pasgeboren baby zorgt voor een tastbare herinnering aan een tijd die razendsnel voorbij gaat. Die kleine vingertjes, teentjes en oren, die groeien zo snel dat je jaren na de newborn fotoshoot door de foto’s een mooie herinnering hebt aan die mooie eerste periode met jouw baby. Er zijn eigenlijk twee verschillende manieren die je kan kiezen om jouw kleintje vast te leggen, een geposeerde newborn fotoshoot of een lifestyle fotoshoot.

Wat kan ik verwachten

Het ideale moment om een newborn fotoshoot te doen van jouw baby is 5-14 dagen na de geboorte. Op dit moment is de huid van jouw kleintje het mooiste en slaapt hij of zij nog heel veel. Voor een newborn shoot kom ik naar jullie huis toe, je kan dus lekker in je eigen omgeving blijven. De fotoshoot duurt gemiddeld 2-4 uur. Dit lijkt misschien lang, maar ik neem graag de tijd voor jullie. Tijdens de shoot kan de kleine gevoed worden en omdat wij ruim de tijd hebben kunnen wij verschillende poses ontspannen uitproberen. De ene baby vindt een bepaalde pose fijner dan de andere baby, graag kijk ik samen met jullie wat bij de baby en bij jullie past qua stijl. 

Geposeerd of lifestyle

Bij een geposeerde newborn fotoshoot maak ik foto’s van jouw baby in verschillende poses, met verschillende accessoires. Ik bezit over een grote collectie attributen om de foto’s helemaal aan te laten sluiten bij jouw voorkeuren (wraps, manden, schalen, etc). Heb je een bepaalde hobby? Laat het vooraf weten, dan gaan wij kijken of we een mooie foto met dat onderwerp kunnen maken. 
Bij een lifestyle fotoshoot gaan wij heel anders te werk. Ik kom dan nog steeds bij jullie thuis langs, maar dan fotografeer ik jullie in de thuissituatie. Denk bijvoorbeeld aan het in bad doen van jouw kleine, het verschonen van de baby en het kroelen op de bank. 

Een newborn fotoshoot boeken?

Je kan een newborn fotoshoot al boeken als je nog in verwachting bent. Als je al voor de bevalling een shoot boekt, dan is er zeker weten een plekje vrij. Als je al bevallen bent kun je natuurlijk ook contact opnemen om een shoot te boeken. Er is dan geen garantie dat de shoot nog in de ideale periode (5-14 dan na de geboorte) kan plaatsvinden. Graag zou ik je dan ook willen adviseren om al tijdens de zwangerschap te boeken.

Het tarief voor een newborn fotoshoot is € 175,-, dit is inclusief reiskosten in regio Rotterdam. Je ontvangt na de shoot 5-10 foto’s in hoge kwaliteit (zonder logo), deze foto’s ontvang je binnen 2-4 weken via wetransfer. Voor de shoot kun je aangeven wat voor soort foto’s je mooi vindt (bijvoorbeeld door voorbeelden te sturen). Kun je aangeven welke kleuren je mooi vindt en als je andere ideeën of vragen hebt dan kun je die altijd bespreken. 

Heb je nog vragen of wil je direct een newborn fotoshoot boeken? Bel, mail of vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Newborn fotoshoot