Fotoshoot kind

Veel kinderen vinden het leuk om op de foto te gaan. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos voor een fotoshoot kind. Laat jouw zoon of dochter vastleggen in de studio, op het strand, op de skatebaan of tijdens een leuke thema fotoshoot kind.

Studio fotoshoot

Tijdens een studio fotoshoot kind kun je door gebruik te maken van een simpele zwarte of witte achtergrond de aandacht helemaal richten op het kind. Eèn van mijn favoriete studiofoto’s is door een foto van het kind te maken met verschillende gezichtsuitdrukkingen. Vindt jouw kind het spannend om op de foto te gaan? Doordat kinderen lekker gek mogen doen is deze fotoshoot enorm geschikt om kinderen op hun gemak te stellen. Uiteraard is het ook mogelijk om andere studiofoto’s te maken, denk hierbij aan fine-art foto’s of portfolio foto’s.

Buiten fotoshoot

Naast een geposeerde studiofoto is het ook erg leuk om een buiten fotoshoot kind met jouw zoon of dochter te doen. Leg hem vast terwijl hij lekker aan het voetballen of springen is. En tover haar om in een prinses of juist in een stoere skateboard girl! Heeft jouw kind een bijzondere hobby? Het is ook mogelijk een fotoshoot kind te boeken waar de hobby van het kind centraal staat.

En heb jij zelf een leuk idee of een wens voor een fotoshoot van jouw kind? Neem dan contact op zodat wij samen dit idee werkelijkheid kunnen maken.

Thema fotoshoot

Het is ook mogelijk om een thema fotoshoot kind te boeken voor jouw zoon of dochter. Denk bijvoorbeeld aan een mooie kerstfoto, een meel fotoshoot of een snoep shoot. Heb je wensen voor een bepaald thema? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Fotoshoot kind